25ο Ελληνικό Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού 2020
Ο γαστρεντερολόγος Χρήστος Ζαβός - Θεσσαλονίκη
Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΖΑΒΟΣ • Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος
Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μετεκπαιδευθείς στο Universitair Medisch Centrum Utrecht, Ολλανδία
Ενδοσκοπεί ασθενείς στην Θεσσαλονίκη • Τηλ.: 2311 28 38 33 Κιν.: 697 65 96 988

25ο Ελληνικό Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού 2020

Μοιραστείτε το στο Facebook (25ο Ελληνικό Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού 2020)

Flyer1.jpg

Το 25ο Ελληνικό Συνέδριο Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού & λοιπών λοιμώξεων πεπτικού θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020.

To peptiko.gr συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση του Συνεδρίου, καθώς ο ιδρυτής του Δρ. Χρήστος Ζαβός, είναι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού (ΕΕΜΕΛΟΠ) για την περίοδο 2019-2020 και ο Πρόεδρος του 25ου Ελληνικού Συνεδρίου Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού & λοιπών λοιμώξεων πεπτικού το 2020.

Η εγγραφή και παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η εγγραφή μέλους στην ΕΕΜΕΛΟΠ κοστίζει 20 ευρώ / έτος. Στη γραμματεία του Συνεδρίου θα υπάρχουν έντυπα αίτησης εγγραφής νέου μέλους τα οποία μπορείτε να συμπληρώνετε καθ' όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Μπορείτε να δηλώσετε την πρόθεσή σας να παρακολουθήσετε το Συνέδριο πατώντας Ενδιαφέρομαι ή Θα πάω στην εκδήλωση που δημιουργήθηκε στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Προσεχώς θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του συνεδρίου και θα ενημερωθείτε από αυτήν την ιστοσελίδα καθώς και από την εκδήλωση στο Facebook που αναφέρθηκε παραπάνω.

Το σάιτ της ΕΕΜΕΛΟΠ είναι το http://eemep.gr

Υπηρεσίες

Επικοινωνία

Στείλτε αυτή τη σελίδα με e-mail σε κάποιον γνωστό σας που μπορεί να τον ενδιαφέρει

Εκτύπωση