Δίαιτες – Διατροφή

Έχει γλουτένη το ρύζι;

Το ρύζι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά ένα ασφαλές και ευρέως χρησιμοποιούμενο δημητριακό για άτομα με κοιλιοκάκη ή ευαισθησία στη γλουτένη.

4 ελαφριές συνταγές για ευαίσθητο στομάχι – Pιζότο με κοτόπουλο

Ο σεφ Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος χρησιμοποιεί τροφές φιλικές για το στομάχι και διαμορφώνει νόστιμες ελαφριές συνταγές μαγειρικής για αρρώστους με ευαισθησία στο στομάχι. (Pιζότο με κοτόπουλο)

Νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη από τις κ. Βέφα και † Αλεξία Αλεξιάδου – Ροδάκινα στο φούρνο με κρούστα τριμμένα μακαρούνς

Οι διάσημες σεφ κ. Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου προτείνουν νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη για άτομα με ή χωρίς κοιλιοκάκη. (Ροδάκινα στο φούρνο με κρούστα τριμμένα μακαρούνς)

Νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη από τις κ. Βέφα και † Αλεξία Αλεξιάδου – Εύκολο Τυρόψωμο (χωρίς γλουτένη)

Οι διάσημες σεφ κ. Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου προτείνουν νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη για άτομα με ή χωρίς κοιλιοκάκη. (Εύκολο Τυρόψωμο (χωρίς γλουτένη))

Νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη από τις κ. Βέφα και † Αλεξία Αλεξιάδου – Αμυγδαλωτά (εργολάβοι, μισοφέγγαρα)

Οι διάσημες σεφ κ. Βέφα και Αλεξία Αλεξιάδου προτείνουν νόστιμες συνταγές χωρίς γλουτένη για άτομα με ή χωρίς κοιλιοκάκη. (Αμυγδαλωτά (εργολάβοι, μισοφέγγαρα))

4 ελαφριές συνταγές για ευαίσθητο στομάχι – Σούπα από Αγριοκαρότο ή Δαυκί (Parsnip)

Ο σεφ Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος χρησιμοποιεί τροφές φιλικές για το στομάχι και διαμορφώνει νόστιμες ελαφριές συνταγές μαγειρικής για αρρώστους με ευαισθησία στο στομάχι. (Σούπα από Αγριοκαρότο ή Δαυκί (Parsnip))

4 ελαφριές συνταγές για ευαίσθητο στομάχι – Κρύα σούπα Αβοκάντο

Ο σεφ Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος χρησιμοποιεί τροφές φιλικές για το στομάχι και διαμορφώνει νόστιμες ελαφριές συνταγές μαγειρικής για αρρώστους με ευαισθησία στο στομάχι. (Κρύα σούπα Αβοκάντο)

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από την † Αλεξία Αλεξιάδου – ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από τη διάσημη σεφ † Αλεξία Αλεξιάδου. Συμβουλές για το ποια προϊόντα επιτρέπονται και ποια αποφεύγονται στην κοιλιοκάκη. (ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ)

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από την † Αλεξία Αλεξιάδου – ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Δίαιτα χωρίς γλουτένη από τη διάσημη σεφ † Αλεξία Αλεξιάδου. Συμβουλές για το ποια προϊόντα επιτρέπονται και ποια αποφεύγονται στην κοιλιοκάκη. (ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ)

Dr. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝ. ΖΑΒΟΣ

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος, Θεσσαλονίκη

Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Μετεκπαιδευθείς στο Universitair Medisch Centrum Utrecht, Ολλανδία

Πρώην Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ελικοβακτηριδίου του πυλωρού